Alles begint met overleg

Ik ben Sanne Journée, paardengebitdierenarts in Friesland sinds 2013. Ik ontvang je graag op mijn praktijk in Wyns, tussen Burdaard en Leeuwarden.

 

Werk je ook buiten Friesland?

Helaas heb ik een volledige klantenstop als het om de reguliere gebitsverzorging gaat. Specialistische ingrepen neem ik nog wel aan. Voedingsadviezen doe ik nog wel en kan zelfs online. En de TES-diagnose apparatuur is alleen beschikbaar in Wolvega.

Neem je nog nieuwe klanten aan?
Helaas kom ik alleen nog maar bij de klanten van het eerste uur. Ook bij mijn praktijk thuis heb ik nu helaas een klantenstop moeten instellen omdat ik ondertussen veel te lange wachttijden heb gekregen. Wel neem ik nog doorverwijzingen van collega’s aan wanneer het om specialistische ingrepen gaat, zoals bijvoorbeeld het verwijderen van snijtanden.
Wanneer is de volgende Ameland route?

Nieuwe data mail ik rond via een aparte mailinglijst. Als je mij een mailtje stuurt op met Amelandroute als onderwerp, zet ik je erop en weet jij voortaan de data als één van de eersten. Wel snel reageren, want de ervaring leert dat ik binnen no time vol zit voor zo’n dag.

Moet ik jou bellen of de dierenarts?
Je eigen dierenarts is altijd de eerste die je belt als er iets aan de hand is met je paard. Maar denk je dat er iets met het gebit is, of wil je mij als voedingsconsulent, dan app je me gewoon even en kunnen we altijd even overleggen wat het beste voor je paard gaat zijn.
Kan mijn paard bij jou overnachten?

Als de situatie daarom vraagt, ja, absoluut. Ik heb twee afgescheiden boxen in mijn eigen stalgedeelte waar jouw paard de anderen wel kan zien, maar geen neuscontact kan hebben. Deze box, maar ook een buitenpaddock, kan ik gebruiken om een paard te laten bijkomen na een tand- of kiesextractie. Of als ze naderhand nog intensievere zorg en controle nodig hebben.

E-mail Sanne:

Stuur een e-mail

Of Whatsapp:

(06) 41 31 35 82

Geopend

Maandag t/m vrijdag: 08:00 – 18:00 uur

Gebruik gerust Whatsapp:

(06) 41 31 35 82

Stuur een e-mail

 

Geopend:

Ma – vrij: 8:00 – 18:00 uur

Tergracht 2a
9091 BG Wyns